HOME Slovenský jazyk

Dnes je: 17.02.2018 meniny má: blahoželáme.

  O mne   Moje služby   Kontakt   NOVINKY   Súťaž/Kvíz        
   
Recepty kategórie
Najnovšie recepty

Neexistujú vhodné data!

Najnovšie Informácie
03.04.2015: Vyhodnotenie veľkonočnej súťaže:
Vyhodnotenie veľkonočnej súťaže o balíky produktov Podravka: 1.balík produktov v hodnote 20€ získava Katka Jankovýchová 2.balík produktov v hodnote 15€ získava Marek Baďura 3.balík produktov v hodnote10€ získava Katarína Šeďová
Výhercom gratulujem a ostatným prajem viac šťastia v ďalších súťažiach
Anketa
Páči sa Vám naša nová stránka www.dobrotyodrenaty.sk?

Ano (1279 hl.)
 
Nie (958 hl.)
 
Celkom hlasovalo: 2237
Zobraziť všetky ankety
Spolupracujeme

Zákusky * Čokoládový trojboj
Vydané dňa 26. 01. 2017 (644 prečítané)
Čokoládový trojboj CESTO:3 vajcia, 100g práškového cukru, 50g horkej čokolády, 80g masla, 50g hladkej múky, 20g kakaa, 7g kypriaceho prášku do pečiva, KRÉM Horká čokoláda: 180g horkej čokolády, 300ml šľahačkovej smotany, 30g stužovač za studena dr.Oetker, 60ml vody, KRÉM Mliečna čokoláda: 180g mliečnej čokolády, 300ml šľahačkovej smotany, 30g stužovač za studena dr.Oetker, 60ml vody, KRÉM Biela čokoláda: 180g bielej čokolády 300ml šľahačkovej smotany, 30g stužovač za studena dr.Oetker, 60ml vody, GANACHE poleva: 100g horkej čokolády, 100ml šľahačkovej smotany

Postup prípravy receptu:

 Bielka so štipkou soli vyšľaháme na tuhý sneh.

 

 Maslo, cukor a žĺtka vyšľaháme do peny.

 

Čokoládu rozpustíme nad vo vodnom kúpeli.

 

 

Rozpustenú čokoládu  zašľaháme do maslovej hmoty, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom, striedavo primiešavame so snehom

 

Hotové cesto vylejeme na menší plech s papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C 15-20 minút

 

Pripravíme čokoládové krémy, ktoré postupne budeme pridávať na korpus. Postup si ukážeme na bielej čokoláde. Začíname krémom z horkej čokolády. Šľahačku vyšľaháme, pridáme rozpustenú horkú čokoládu.

 

Stužovač za studena dr.Oetker rozmiešame vo vode a pridáme k čokoládovej šľahačke a metličkou zapracujeme, takto postupne pripravíme aj krém z mliečnej a bielej čokolády

 

Hotový krém z horkej čokolády vylejeme na vychladnutý korpus, kým pripravíme krém z mliečnej čokolády, koláč dáme do chladničky, aby trocha stuhol, a pokračujeme ďalšou vrstvou krému z mliečnej čokolády a nakoniec krém z bielej čokolády. Dáme stuhnúť do chladničky. Pripravíme si polevu ganache. Šľahačku zohrejeme, pridáme nalámanú čokoládu a necháme rozpustiť, premiešame a  hotovú polevu nalejeme na koláč, posypeme stúhanou bielou čokoládou a necháme stuhnúť. Krájame na kocky.

 

 



Popis receptu: Tri druhy čokolády v jednej kocke.

[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasov: 4] Hlas hore 1 2 3 4 5 Hlas dole

Prihlásenie
Komentáre recepty

Databáza komentárov je prázdná!

Náhodny recept

Databáza je prázdná!

Spolupracujeme
Pridajte sa knám
Súťaž/Kvíz
Súťaž o pomocníkov do kuchyne
Od: 2014-09-16 23:59:59
Do: Uzatvorené
*
 
  Stránky pre RSS správy Stránky pre RSS správy Copyright © 2008 - 2018 Recepty od Rennatte Admin WebMail  

Výmenný Reklamný systém

Valid CSS Valid HTML
  Created by: MSteve Počet návštev: CNW:Counter TOPlist Counter Powered by: CMS phpRS 2.8.1